+38 (044) 334-68-26 | +38 (067) 181-85-46 info@pecb.com.ua

Нова версія стандарту ISO 22301 Системи управління безперервністю бізнесу очікується вже в цьому році!

На шляху до організаційної стійкості.

Організації по всьому світу все більше усвідомлюють важливість застосування системи управління безперервністю бізнесу, яка допомагає орієнтуватися в бурхливі часи. Для організацій важливо прогнозувати, бути готовим і реагувати на серйозні інциденти, щоб вижити і продовжувати вирішальні операції. Успішні організації можуть передбачити несподіване і реагувати на це. Збої можуть привести до втрати доходу, збитку репутації і нездатності доставляти послуги. Ось чому організаціям потрібен надійний План управління безперервністю бізнесу та інструменти для його активації.

Підготовка – ключ до успіху.

Новий стандарт ISO 22301 в даний час знаходиться на стадії розробки і вже скоро буде фінальний проект міжнародного стандарту (FDIS). Нова версія стандарту замінить попередню ISO 22301: 2012 «Соціальна безпеку. Системи менеджменту безперервності бізнесу. Вимоги». У організацій буде трирічний перехідний період від дати публікації для переходу на нову версію. ISO 22301 визначає необхідні вимоги для ефективного функціонування систем управління безперервності бізнесу. Система підходить для організацій всіх розмірів і типів. Стандарт може бути використаний як для цілей сертифікації, так і для демонстрації справжнім і потенційним клієнтам, законодавчим, регуляторним органам і громадськості своєї здатності застосовувати належну практику управління безперервністю бізнесу.

Організації, в яких є План по забезпеченню безперервності бізнесу мають:

  • На 87% швидше реакцію
  • На 56% швидше раннє виявлення атак
  • На 53% поліпшення пом’якшення репутаційного шкоди
  • На 52% швидше пом’якшення фінансових втрат

Джерело: BCI

Наслідки відсутності системи управління безперервністю бізнесу на місці:

  • 80% підприємств, які постраждали від великої катастрофи, припиняють свою діяльність через 3 роки
  • 40% підприємств, які страждають від критичних збоїв ІТ, йдуть з бізнесу протягом року
  • Більше 50% не мають коштів для відновлення після атаки

Джерело: PHOENIXNAP; SECG

У PECB ми пропонуємо послуги з навчання і сертифікації осіб і систем управління, які допоможуть вам побудувати і підтримувати сильну і стійку організацію на основі стандарту ISO 22301. Відразу буде оновлений навчальний курс на основі нової версії стандарту, як тільки його публікація буде доступною.

Якщо ви плануєте пройти сертифікацію за новим стандартом або просто бажаєте перейти на нову версію, коли вона буде опублікована, ми допоможемо вам зрозуміти потреби і обов’язки вашої організації і впровадити необхідні вимоги для підтримки ефективної системи управління безперервністю бізнесу.

Щоб отримати більше інформації, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою: marketing@pecb.com або info@pecb.com.ua ознайомтеся з нашими послугами по забезпеченню безперервності бізнесу для приватних осіб і для організацій

Search

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com