1111
+38 (044) 232-20-62 info@pecb.com.ua

Тренінг за програмою:

«СЕРТИФІКОВАНИЙ ФАХІВЕЦЬ З ОРГАНІЗАЦІЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (СУБХП) НА ОСНОВІ СТАНДАРТУ ISO 22000»

ISO 22000 Foundation

Познайомтесь з кращими практиками впровадження системи управління безпекою харчової продукції (СУБХП) на основі стандарту ISO 22000

Стислий опис

Даний курс дає учасникам можливість дізнатися про кращі практики щодо впровадження системи управління безпекою харчової продукції (СУБХП) відповідно до стандарту ISO 22000: 2005, а також рекомендації щодо реалізації продовольчої безпеки. Цей тренінг також допомагає зрозуміти, як ISO 22000 пов’язаний з ISO / ТС 22004: 2005 (Системи менеджменту безпеки харчової продукції – керівні вказівки щодо застосування ISO 22000: 2005) та ISO / ТС 22002-1: 2009 (Програми попередніх умов з безпеки харчових продуктів – Частина 1: виробництво продуктів харчування)

Цільова аудиторія

  • Члени команди безпеки харчових продуктів
  • Професіонали, які бажають отримати глибокі знання в Системі управління безпекою харчових продуктів (СУБХП)
  • Співробітники, які приймають участь в реалізації стандарту ISO 22000
  • Фахівці, задіяні в операції, пов’язаній з СУБХП
  • Аудитори

Мета навчання

  • Розуміння принципів впровадження системи управління безпекою харчових продуктів відповідно до ISO 22000
  • Розуміння взаємозв’язків системи управління безпекою харчових продуктів, включаючи управління ризиками, контроль і дотримання вимог різних зацікавлених сторін організації.
  • Знати поняття, підходи, стандарти, методи і методики, що дозволяють ефективно управляти системою управління безпекою харчових продуктів
  • Набути необхідних знань, щоб сприяти впровадженню системи управління безпекою харчових продуктів (СУБХП) відповідно до стандарту ISO 22000

Програма курсу

День 1: Вступ до основ системи управління харчової безпеки (СУПБ), згідно з вимогами ISO 22000

  • Вступ до серії стандартів ISO 22000;
  • Вступ до системи управління і процесний підхід;
  • Основні принципи в галузі безпеки харчових продуктів;
  • Загальні вимоги: презентація розділів 4-8 стандарту ISO 22000

День 2: Впровадження системи управління безпекою продуктів харчування, сертифікаційний іспит

  • Фази впровадження стандарту ISO 22000
  • Постійне вдосконалення безпеки харчової продукції
  • Проведення сертифікаційного аудиту по ISO 22000
  • Іспит “Certified ISO 22000 Foundation”

Необхідні умови

Відсутні


Підхід до навчання

  • Даний тренінг включає в себе теорію і практику:
  • Лекції, ілюстровані прикладами з практики;
  • Повторювальні вправи для підготовки до іспиту;
  • Тренувальний тест, подібний до сертифікаційного іспиту
  • Для отримання максимальної користі з практичних занять, кількість учасників тренінгу обмежена.

Іспит і сертифікація

  • Іспит “Certified ISO 22000 Foundation” повністю відповідає вимогам PECB і Програми сертифікації (ECP). Іспит охоплює такі домени:
  • Домен 1: Основні принципи і поняття продовольчої безпеки;
  • Домен 2: Система управління безпекою харчових продуктів (СУБХП);
  • Іспит “Certified ISO 22000 Foundation” доступний на різних мовах (повний перелік мов можна знайти в екзаменаційній анкеті)
  • Тривалість: 1 година
  • Додаткова інформація про іспит приведена в розділі PECB: Іспит ” Certified ISO 22000 Foundation “

Міжнародний сертифікат

  • Сертифікати “Certified ISO 22000 Foundation” будуть видаватися учасникам, які успішно склали іспит та відповідають всім необхідним вимогам.
  • Для отримання додаткових відомостей про сертифікацію ISO 22000 Foundation і процес сертифікації PECB, зверніться до розділу PECB: “Certified ISO 22000 Foundation”

Загальна інформація

  • У атестацію включені збори за іспит.
  • Учасники отримають навчальний посібник, який містить понад 200 сторінок інформації і практичних прикладів. Кожен учасник отримує свідоцтво про участь у тренінгу. У разі невдалої здачі іспиту учасники мають право перездати іспит безкоштовно за певних умов.
Search

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com