+38 (044) 334-68-26 | +38 (067) 181-85-46 info@pecb.com.ua

Відкрито онлайн навчання за всіма PECB сертифікаційними курсами!

Дорогі друзі, колеги, у нас для Вас прекрасна новина, з якою нам дуже хочеться з вами поділитися!

Тепер з’явилася можливість проведення навчання в онлайн форматі, тобто Ви можете вибрати для себе найзручніший час для проходження навчання на сертифікованого фахівця на основі міжнародних стандартів, перелік яких Ви можете переглянути на нашому сайті https://pecb.com.ua/

Так за період карантину на платформі ZOOM по курсам:

1. ISO 27001 FD – 06-07.05.20, пройшли підготовку 7 фахівців;

2. GDPR – 18-22.05.20, на 3 сертифікованих фахівців із захисту персональних даних стало більше;

3. ISO 27001 LA – 05-09.06.20, отримали освіту 5 нових сертифікованих аудиторів з інформаційної безпеки.

У самий найближчий час 06 -10 липня планується проведення курсу ISO 27001 LI з підготовки сертифікованих провідних фахівців з впровадження системи управління інформаційної безпеки.

Крім цього, на додаток до всіх доступних форматів проведення навчальних курсів PECB інвестували кошти і в липні 2020 року запускають навчальні онлайн – курси через мережу своїх партнерів. Ці навчальні курси проводяться сертифікованими тренерами PECB в відеоформаті, а це означає, що вони будуть попередньо записані і будуть поширюватися виключно від партнерів PECB через цифрову платформу PECB і додаток KATE.

Щоб відповідати новим проектом курсів по онлайн – навчання, всі іспити Lead і Manager з Essay Type будуть доступні в форматі Multiple Choice. На онлайн-курсах замість вправ будуть проводитися вікторини для підготовки кандидатів до іспиту з декількома варіантами відповідей.

Ще однією перевагою є те, що кандидати будуть отримувати результати іспитів миттєво і більше не доведеться чекати 6-8 тижнів.

Крім того, звертаємо увагу на те, що буде перехідний період і на ваш вибір будуть доступні формати іспитів як есе, так і тести, і так ми будемо переходити крок за кроком для кожного курсу.

Цього літа будемо починати з іспитів по ISO 27001, а потім включати і всі інші курси!

Бажаємо зустрічі з Вами, щоб цей час став для Вас етапом успіху!

Search

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com