02-06 грудня запрошуємо вас на новий навчальний курс з підготовки Сертифікованих Провідних фахівців з впровадження на основі ISO 22000: 2018
Ми підготували для Вас новий тренінг, заснований на практичній методології та оновленого стандарту ISO 22000: 2018 роки для впровадження системи управління харчовою безпекою з найкращими практиками та інтеграцією з іншими системами управління.
Даний п’ятиденний інтенсивний курс дозволить учасникам отримати необхідний досвід по організації і впровадженню системи управління безпечністю харчової продукції (СУБХП) на основі ISO 22000: 2018. Учасники також отримають повне розуміння кращих практик, які використовуються для здійснення контролю безпеки харчових продуктів з усіх розділів ISO 22000. Цей тренінг відповідає практикам управління проектами, встановленим в ISO 10006 (Системи управління якістю – Керівництво з управління якістю в проектах). Даний тренінг також повністю сумісний з ISO / ТС 22004 діє до: 2014 (Системи управління безпекою харчової продукції – Керівництво по застосуванню ISO 22000: 2018) і ISO / ТС 22002-1: 2009 (Програми попередніх умов з безпеки харчових продуктів-Частина 1: Виробництво продуктів харчування)
Основна мета цього навчального курсу полягає в тому, щоб на наступний день після закінчення навчання Ви змогли застосувати отримані знання та досвід для впровадження і підтримки системи управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) у вашій організації, за рахунок представленої методології для впровадження СУБХП.
Ми маленьким крокам пройдемо по всім етапу впровадження і результат порадує вас!
Що дасть Вам цей курс?
- Розуміння принципів впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ISO 22000: 2018;
- Розуміння концепцій, підходів, методів і способів, що дозволяють ефективно управляти СУБХП;
- Розуміння взаємозв’язку процесів СУБХП і дотримання вимог різних зацікавлених сторін;
- Необхідний досвід в управлінні командою з впровадження стандарту ISO 22000;
- Можливість освоїти принципи НАССР, як це визначено Кодексом Аліментаріус;
- Знання для управління командою з впровадження ISO 22000;
- Знання та навички, необхідні для консультування організацій по кращим практикам у галузі управління безпекою харчових продуктів;
- Розширення можливостей для аналізу і прийняття рішень в контексті управління безпечністю харчових продуктів
Для кого цей курс?
- Керівників проектів та консультанти, які беруть участь в плануванні харчової безпеки;
- Аудиторів процесів системи управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП);
- Фахівців, відповідальних за планування СУБХП;
- Експертів в області забезпечення СУБХП;
- Учасників групи по забезпеченню СУБХП (група НАССР);
- Співробітників, які повинні підготуватися до забезпечення або управління СУБХП.
Вартість тренінгу складає 12375 грн з ПДВ. У вартість включена здача сертифікаційного іспиту PECB Certified ISO / IEC 22000 Lead Implementer від міжнародного сертифікаційного органу PECB.
Переглянути інформацію про курс Ви зможете на нашому сайті http://pecb.com.ua або за посиланням.
Чекаємо ВАС з радістю у нас за адресою в м Києві, на Оболонській набережній 1, корпус 3, офіс 308.
З вдячністю до Вашого часу!