+38 (044) 334-68-26 | +38 (067) 181-85-46 info@pecb.com.ua

Чому важлива інтеграція систем управління на основі стандартів ISO 9001, ISO 27001 та ISO 22301 для вашого бізнесу?

Що повинні знати ваші клієнти?

Для успіху в діяльності будь-якого підприємства при розмові з клієнтами варто поговорити з ними про їхню відповідальність з точки зору якості та безпеки продукту і крім цього має бути реалізація безперервності бізнесу. Так що, для ведення бізнесу дуже важливі три речі: якість, безпеку та безперервність бізнесу. Можна говорити, що забезпечення якістю, безпекою продукту і не тільки, це ваша моральна обов’язок, тому що у вас є контракт, в той самий час ви повинні бути на крок попереду від конкурентів, в незалежності від свого роду виробництва або діяльності будь-якого бізнесу, ви повинні захистити свої фізичні активи, інформаційні мережі, так що ніхто не зміг потрапити ззовні й атаки на ваш комп’ютер. У той же час ми не можемо бути впевнені в безпеці від факторів, які трапляються: стихійні або техногенні лиха і ми бачимо, що кожен день десь, щось сталося і це впливає на бізнес.

Що станеться, якщо не звернути пильну увагу на якість, безпеку та запобігати аварійним ситуаціям?

І так, якщо ви не звертаєте увагу на якість, то ваш клієнт буде скаржитися, якщо ви не приділяєте достатньої уваги безпеки, зрештою, ваш бізнес буде страждати, через зупинку або переривання, і ви повинні заздалегідь подбати про те, як ви збираєтеся, вижити під час стихійного лиха. Тому треба говорити з клієнтами про якість, безпеку та безперервності, тому як, ці три елементи настільки переплетені, що якість не може бути без безпеки, безпека не може бути без наявності безперервності, і якщо ви думаєте, що ви можете жити без того чи іншого ви піддаєте себе в небезпеці. Важливі сильних підходи засновані на ризики, так що якщо ви не шукайте компромісу з якістю, що є фактором ризику, якщо ви не йдете на компроміс з безпекою і з безперервності бізнесу, що так само є факторами ризику, ви завжди зможете забезпечити успіх і довголіття вашого бізнесу.

Для досягнення даної мети досвідчена команда професіоналів РЕСВ допоможе вам впровадити системи управління засновані на стандартах ISO 9001, ISO 27001 та ISO 22301.

Більш детальну інформацію Ви завжди зможете знайти на сайті: pecb.com.ua або pecb.com

Про автора:
Devesh Pandit є президентом і виконавчим директором Е4 Security Consulting, він є визнаним експертом в області якості, інформаційної безпеки та управління безперервністю бізнесу з більш ніж 32-річним досвідом роботи в сферах: Card Manufacturing, Card Personalization, Fulfillment and Distribution, Healthcare, Pharmaceutical, Financial Commercial and Retail Banking, Telecommunication, Defense, and Governmental organizations. Він здійснює всесвітньо визнані сертифікації CISA, CISSP, CBCP, MBCI, CNX (Ethernet) і CEH.
Devesh також є провідним РЕСВ сертифікованим аудитором по ISO 9001, ISO 27001 та ISO 22301.

Search

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com