14 жовтня в 16:00 відбудеться вебінар присвячений безпеці харчових продуктів на прикладі торговельних мереж України
В онлайн-трансляції ми обговоримо 10 причин критичних невідповідностей при сертифікації за ISO 22000 на практичних прикладах.
Рада повідомити, що за допомогою PECB Group Inc. (Professional Evaluation and Certification Board) – світового лідера в галузі навчання та сертифікації відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO, PECB Ukraine вперше російською мовою проводить міжнародний вебінар присвячений питанням безпеки харчових продуктів на прикладі торговельних мереж України.
На даному вебінарі буде обговорення трьох ключових питань:
- Основні фактори призводять до захворювання через продукти харчування (терміни придатності, температурний режим, особиста гігієна, технологічний процес, умови зберігання ..);
- Причини виникнення відхилень (невідповідність санітарної зони, відсутній контроль доступу на територію, невідповідність приміщень санітарним нормам ..);
- Приклади невідповідностей (відсутність простежуваності, перехресне забруднення, наявність комах, постійна рекламація продукції).
Вам вже цікаво, тоді зайдіть по посиланню для реєстрації на вебінар https://attendee.gotowebinar.com/register/7564880069086554113?source=Trainer+Link
Чекаємо з радістю Вас на зустрічі !!