+38 (044) 334-68-26 | +38 (067) 181-85-46 info@pecb.com.ua

Регіональна конференція «Перспективи надання послуг на основі мереж пост-NGN, 4G і 5G. Організаційні та технічні рішення по їх побудови і захисту »

 З 7 по 9 червня 2017 року відбулась виставка, яка  проходила в рамках Регіональної конференції МСЕ для країн СНД, де наші фахівці компанії Splunk в Україні змогли надати усім охочим допомогу по продукту Splunk.

Дана конференція організована Міжнародним Союзом Електрозв’язку (МСЕ) у співпраці з Державним університетом телекомунікацій Міністерства освіти.

Основною метою конференції є обмін практичним досвідом в області побудови і захисту мереж пост-NGN, 4G і 5G.

На виставці будли представлені новинки сучасного телекомунікаційного обладнання, де наші фахівці компанії «Агенство Активного Аудиту», яка є представником Splunk в Україні надали усім зацікавленним  розгорнуті відповіді на всі запитання, надали допомогу в установці, тестування та підтримки продукту Splunk – провідної платформи для операційного аналізу .

Виставка проходила в місті Києві, вул. Солом’янська, 7, на території Державного університету телекомунікацій Міністерства освіти і науки України.

Будемо раді зустрічі з Вами!

Search

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com